Velkommen til jubileumskonferansen "NÅR KROPPEN SIER IFRA"


Tidspunkt: 7.- 8. juni 2018
Sted: QUALITY AIRPORT HOTEL GARDERMOEN

Hvordan kan infeksjoner, traumer, arbeidspress, belastninger og bekymringer henge sammen med alvorlige symptomer som for eksempel smerter, tretthet, søvnvansker, slitenhet, kramper og lammelser ?

Og hvordan kan disse alminnelige symptomene lede til alvorlige konsekvenser som avhengighet av vanedannende medisiner, uteblivelse fra skole/arbeid og til sosial isolasjon.

Vi har samlet nasjonale og internasjonale forskere med en fantastisk formidlingsevne. De vil presentere den vitenskapelige bakgrunnen som allerede er kjent, og samtidig gi oss innblikk i sine erfaringer fra klinisk praksis.  < les mer >


GODKJENNELSER:

Konferansen er godkjent av Legeforeningen som 15 tellende kurstimer til spesialiteten i allmennmedisin, ortopedi, psykiatri, og generell kirurgi.
Legeforeningen har også godkjent 15 timer valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning innenfor barnesykdommer, ortopedisk kirurgi, fysikalsk medisin og rehabilitering.
For indremedisin er konferansen godkjent som 8 tellende kurstimer.
Konferansen er også godkjent av Norsk psykologforening, fysioterapiforbundet, sykepleierforbundet og ergoterapiforbundet. Konferansen er videre søkt godkjent for nevrologi.

Det er begrensede antall plasser, så meld deg på allerede i dag for å sikre din deltakelse.

Denne konferansen vil du ikke gå glipp av! 


 

 

 

                                                                                                                                 

Meeting management Logo Powered by Netovo AS